donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

In tweede ronde verkeersquiz VVN Altena wint Het Baken

22 januari 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Bij de tweede voorronde van de verkeersquiz, georganiseerd door VVN Altena, was de zaal in Tavenu goed gevuld. Enkele scholen hadden mooie spandoeken en verkeersborden meegebracht om hun deelnemers extra aan te moedigen.

Al met al was het weer erg spannend en werd er erg goed gescoord, aldus organisator Wim van der Kolk. Drie scholen, het Kompas, Burgemeester Sigmondschool en het Baken uit Werkendam, scoren hetzelfde aantal punten. De overige twee scholen, Regenboog school uit Dussen en De Bolderik uit Hank, scoorden allebei maar één puntje minder.

Finale
Na een extra vraag is Het Baken de winnaar en zodoende mag deze school op 11 februari deelnemen aan de grote finale. Zij maken dus nog kans op een mooie geldprijs en een fraaie (wissel)beker.

VVN afdeling Altena organiseert deze activiteit in het Land van Heusden en Altena samen met de Altena-gemeenten. De verkeersquiz voor de leerlingen van groep 7 van basisscholen in het Land van Heusden en Altena worden, inclusief de finale, in vijf rondes gespeeld. Negentien scholen uit heel Altena doen mee.

Janneke Schoonen (gemeente Woudrichem) en Renate van Schayk (gemeente Werkendam) zaten deze ronde in de jury.

Lees meer over:

verkeersquiz VVN Altena finale
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.