maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Spijkerbroeken voor het goede doel

20 januari 2015 (door WerkendamNet)

AALBURG / NIEUWENDIJK - Twee leden van Paardensportvereniging Land van Heusden en Altena (PSVHeA), Renate en Laura Roling, zijn een inzamelingsactie voor spijkerbroeken gestart. En niet zomaar eentje: het zijn spijkerbroeken voor een goed doel.

Van 9 tot en met 12 april wordt het CDI Zeeland Outdoor Internationaal georganiseerd. De organisatie van dit dressuurconcours zamelt geld in voor een goed doel. Op de site van PSVHeA wordt uitgelegd: 'Dit doen ze op een bijzondere wijze. Ze willen zo veel mogelijk spijkerbroeken inzamelen en elke spijkerbroek levert 1,00 euro op. En de spijkerbroeken gaan ook weer naar een goed doel. Zo wordt er dubbelop ingezameld.' Aldus Renate en Laura Roling.

Inleverpunt
Renate (06-11625789) heeft thuis een inleverpunt: Kildijk 25, 4255 TB Nieuwendijk, maar spijkerbroeken kunnen in overleg ook worden ingeleverd bij een van de bestuursleden van PSVHeA in Wijk en Aalburg.

Voor meer info: klik hier....
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.