vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Oké FM geeft 11000 euro aan prijzen weg

17 januari 2015 (door AalburgNet)

VEEN - Feesten op de radio met mooie prijzen is prachtig. Maar dan moeten die natuurlijk ook feestelijk uitgereikt worden. Dat gebeurde afgelopen donderdag bij streekomroep OKE FM die de hoofdprijzen van de grote Feestweek uitdeelde.

Traditiegetrouw stond de laatste week van het jaar de omroep in het teken van de zogeheten Feestweek. De luisteraars konden ieder uur prijzen winnen. Door de week heen werd ook een weekprijsvraag georganiseerd, waarbij zeven mensen bij in de prijzen vielen.

Winnaars
De gelukkige winnaars waren in de Veense studio van OKE FM gekomen voor de uitreiking. Alle prijzen zijn gesponsord door de regionale ondernemers. Aric Bijsterbosch uit Poederooijen won een JBL Docking Station ter waarde van € 99,95. De 89-jarige Sjaan Akkermans uit Kaatsheuvel won een prachtige huistelefoonset ter waarde van € 139,-. Leroy van Rooij uit Veen ging naar huis met een waardebon ter waarde van € 150,- voor een juwelier, terwijl Annemiek van IJk uit Brakel een prachtige 32 inch flatscreen ter waarde van € 249,- kwam ophalen. De tweede prijs was een Harman & Cardon systeem ter waarde van € 349,-, deze prijs is gewonnen door Wim Kroot uit Kaatsheuvel.

De hoofdprijs was een full HD camera systeem. Het camerasysteem bestaat uit vier camera’s, een opname recorder en een 24 inch monitor. Ook zal Q-Cam Security Systems het systeem volledig installeren. Uiteindelijk ging Diana Sterk uit Aalst er met deze grote hoofdprijs vandoor.

Rondleiding
In de hele week werd voor ruim 11.000 euro aan prijzen uitgekeerd. Een woordvoerder van Oké FM laat weten: 'De Feestweek was ook dit jaar weer een groot succes. Na een lekker kopje koffie en een rondleiding door onze studio gingen de prijswinnaars bepakt met prijzen naar huis. Op naar de volgende Feestweek!'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.