donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Noad'32 blij met nieuwe technische coordinator

16 januari 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Onlangs hebben bij de Aalburgse voetbalclub Noad'32 bijna twintig trainers een interne opleiding gevolgd om zich verder te bekwamen in het vak van trainer. In dat verband is het bestuur van Noad'32 blij dat Dick Stuy van de Herik bij NOAD’32 de rol gaat vervullen van technisch jeugdcoordinator.

Stuy van den Herik is beschikbaar voor alle elftallen en zal mee kunnen sparren voor het doen van geschikte oefeningen, meedenken over tactische aspecten en evalueren van wedstrijden.

Carierre
De nieuwkomer heeft in het seizoen 79/80 drie wedstrijden in de eredivisie gespeeld en daarna een lange trainerscarrière gehad waarvan twee jaar ook als hoofdtrainer bij het eerste elftal van Noad'32. Om gezondheidsredenen is hij gestopt waarbij hij in 2008 in een interview al zei: “Ik laat de deur op een klein kiertje staan om nog eens een keer te kunnen coachen. Je weet nooit wat er op je pad komt. Een keer een club helpen of zo."

Verbannen
Stuy van de Herik wilde de voetballerij niet uit zijn leven verbannen. "Voor een functie van scout of analyses maken, sta ik open.” noad'32 is trots dat hij zijn grote kennis en inzichten met de club wil delen.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.