dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Brabant Water spoelt leidingnet gemeente Werkendam schoon

15 januari 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Ruim 2,4 miljoen mensen in de provincie Noord-Brabant zijn klant van Brabant Water. Met 800 medewerkers zorgt deze organisatie en wij voor lekker kraanwater van uitstekende kwaliteit. 24 uur per dag.

In de periode van 19 januari tot en met 13 februari spoelt Brabant Water de drinkwaterleidingen in Werkendam straat voor straat schoon. Dit doen men tussen 08.00 en 17.00 uur.

Waarom is schoonspoelen nodig?
Brabant Water maakt vers drinkwater van heel goede kwaliteit. Een schoon leidingnet draagt bij aan het vers houden van het water. Doordat het leidingnet regelmatig wordt schoongemaakt, kan ons water altijd vers uit de kraan komen.

Wat merkt u ervan?
In de meeste gevallen merkt u weinig tot niets van de werkzaamheden. Brabant Water: 'Als we bij u in de buurt spoelen, kan de waterdruk een korte tijd variëren en is er een kleine kans op bruingekleurd water. Dit ziet er minder fris uit, maar is van goede kwaliteit en niet schadelijk voor de gezondheid.'

Wilt u meer informatie?
Op www.brabantwater.nl/werkzaamheden vindt u antwoord op veelgestelde vragen over het schoonspoelen van de leidingen. U kunt ook contact opnemen met ons regiokantoor Midden, telefoonnummer 073 683 89 00.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.