woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Netwerkstoring Almkerk wordt deze week aangepakt

14 januari 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Vóór de afgelopen kerstperiode maakten inwoners van Almkerk melding van niet-werkende lantaarnpalen in Almkerk. De gemeente heeft kwam hierop meteen in actie. Nu blijken de klachten te gaan om een netwerkstoring en die moet opgelost worden door energiereus Enexis.

Een netwerkstoring schakelt een hele serie lantaarnpalen tegelijk uit. In dit geval gaat het om de Sportlaan, een deel van de Vlinderslag en de Provincialeweg Noord.

Metingen
Enexis moet metingen verrichten om te kijken waar de storing precies zit en hoe die verholpen kan worden. De gemeente Woudrichem laat weten: 'Enexis voert de metingen deze week uit. Wij hopen dat Enexis de oorzaak van de storing deze week snel vindt zodat deze verholpen kan worden.'

Lees meer over:

Enexis stroomstoring Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.