zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Diefstal aanhanger in Rijswijk leidt tot aanhouding

13 januari 2015 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - WAARDHUIZEN: Afgelopen nacht heeft de politie in Rijswijk, dankzij alerte getuigen, twee dieven van een aanhanger klem kunnen rijden. De personen werden hierop aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verder verhoor. De Woerkumse wijkagent liet via twitter weten: 'Beiden zijn vastgezet, onderzoek volgt!'

Twitter wordt steeds vaker ingezet door de wijkagenten in de regio. Niet alleen Woudrichem, maar ook vanuit Aalburg en Werkendam komen regelmatig tweets binnen van de respectievelijke wijkagenten die - al dan niet met hun collega's - een actie pleegden of hulp van het publiek nodig hebben. Ofwel: de social media ingezet in de strijd tegen de criminaliteit.

Getuigen
In Waardhuizen werd eerder deze week een diefstal uit schuur gepleegd. Dat gebeurde aan het begin van de middag. De wijkagent twittert: 'Heeft iemand iets gezien? Belt u a.u.bb 0900-8844 en bij verdachte personen en voertuigen 112.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.