vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

50 jaar Scouting Altenagroep

10 januari 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Scouting Altenagroep bruist na vijftig jaar nog steeds. Dat is toch iets wat gevierd mag worden. Om die reden vond zaterdag 10 januari de kick off van het jubileumjaar plaats met een pannenkoekenlunch.

Alle leden gezamenlijk konden, voor of na hun opkomst, genieten van een overheerlijke pannenkoek. Scouting Altena: 'Die pannenkoeken kwamen niet aanwaaien (dat had wel zomaar gekund), maar zijn in grote getale gebakken door ouders en vrijwilligers!' Die vijftig jaar zijn niet te halen zonder de inzet van vrijwilligers en om die reden werden ook die in het zonnetje gezet. Maar er is meer...

Stampot
De Hollandse lijn van de pannenkoeken werd doorgetrokken naar de (traditionele) stamppotavond die voor de vrijwilligers en Stichting Oud-Leden Altena (SOLAS) werd georganiseerd. Tijdens een hutspot- en spitskoolkerriestamppot luidden de vrijwilligers het jubileumjaar op die manier met elkaar in. Tijdens de stamppot kon worden terug geblikt naar een geslaagde dag en werd alvast vooruit gekeken naar 'een mooi en uitdagend jaar'.

Het komende jubileumjaar staat in het teken van tal van leuke activiteiten zoals een groepskamp en een reünie. Wie mee wil scouten, kan dat doen.
Een berichtje naar Scouting Altena volstaat.

(Foto Scouting Altena)
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.