maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Jaaroverzicht Meest Gelezen Items AltenaSteden.net

6 januari 2015 (door AalburgNet)

ALTENA - Aan het begin van het jaar is het goed terug te blikken op het achterliggende jaar. De redactie van AltenaSteden.net deed dat ook en ging na wat het achterliggende jaar 2014 de meest gelezen artikelen waren op Aalburg.net - Werkendam.net én Woudrichem.net. Dat leverde het onderstaande resultaat op...

Aalburg - Jordy van Ingen
Op Aalburg.net bleek het meest gelezen artikel de verdwijning van de 18-jarige Jordy van Ingen te zijn die op 9 december (dinsdagmorgen) niet op zijn werk aankwam. Tot op dit moment is er nog geen enkel spoor van de jongeman. De vermissing houdt en hield de Aalburgse gemeenschap stevig in de greep. Het artikel (plus de diverse updates) dateerde van 14 december 2014.

Overall
De verdwijning van Jordy is overall het meest gelezen artikel geworden sinds de start van Aalburg.net begin 2009.

Werkendam - Voetgangersbruggetje
Op Werkendam.net was de derde instorting  van het voetgangersbruggetje over de Dijkgraaf den Dekkerweg in Werkendam het meest in trek bij de bezoekers. Een kraanwagenbestuurder ramde er de voetgangersbrug die vervolgens op de weg terecht kwam. Het artikel van 13 januari 2014 hield de Werkendammers opmerkelijk meer in de greep dan bijvoorbeeld de affaire rond de onterecht ontslagen ambtenaar Jan Potters. Ook de verhulde liefdesaffaire van burgemeester Carla Breuer en gemeentesecretairs Erwin Koenen scoorde niet voor de titel 'meest gelezen item 2014'.

Overall
Sinds de start begin 2010 is het artikel over Grietje Post (20 maart 2013) het meest gelezen item op Werkendam.net. Zij was te volgen in Man bijt hond en zong met VOF De Kunst het vermaarde Koningslied.

Woudrichem - Henk en Ina Kroon
Op Woudrichem.net  leefden de bezoekers erg mee met de lotgevallen rond het omgekomen ondernemersechtpaar Henk en Ina Kroon die eigenaar waren van een optiekzaak in Wijk en Aalburg. Het artikel 'Afscheid Henk en Ina Kroon in Rouwcentrum Aalburg' werd vele duizenden keren aangeklikt. Ook de andere items rond dit drama werden veel gelezen. Het echtpaar zat in het neergeschoten vliegtuig MH17 dat boven Oost-Oekraine werd neergeschoten. Het artikel was van 15 augustus 2014.

Overall
Op Woudrichem.net blijkt - sinds de start eind 2010 - het artikel over een man die kinderen lokte met snoep, het meest gelezen. Het artikel was van 31 augustus 2013.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.