zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Burgemeester Zaltbommel zet bakker met Sterren in de taart

5 januari 2015 (door WerkendamNet)

REGIO - Bakkerij Verba won onlangs drie sterren in de Bakkersvakwedstrijd, waarbij (dé) Leontien van Moors de prijzen uitreikte. Christiaan van der Vegt en zijn team deden het overall erg goed en wonnen deze editie maar liefst 26 prijzen. Reden voor de gemeente Zaltbommel de bakker en zijn echtgenote eens uitgebreid in de taart te zetten. Dat gebeurde tijdens een goed bezochte nieuwjaarsreceptie op het gemeentehuis aan de Markt in Zaltbommel.

Burgemeester Van den Bosch overhandigde tijdens die bijeenkomst, aansluitend aan zijn nieuwjaarsrede, een zelfgebakken taart waarmee hij het echtpaar en het team van harte feliciteerde. Hij sprak: 'Een bloemist krijgt niet vaak een bloemetje. Een bakker niet vaak een taart.' Hij noemde de bakker een voorbeeld voor goed ondernemerschap. Van der Vegt reageerde: 'Bedankt voor de prachtige taart en u mooie woorden. We gaan hem morgen opeten met ons personeel.'

Radio
Voor Oké FM was deze overhandiging aanleiding om de bakker en zijn vrouw live uit te nodigen voor het actualiteitenprogramma Oké Magazine. Die uitzending op de regio-omroep is op woensdag 14 januari aanstaande.

Bakkerij Verba heeft een winkel in Sleeuwijk, Rijswijk en Brakel en is één van de vijf winkels in Nederland met drie sterren.

(Foto AltenaSteden.net: De nieuwjaarsreceptie in de Bommelse trouwzaal werd goed bezocht.)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.