Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Collecte Veens kruispunt tijdens Nieuwjaarsnacht brengt dik 800 euro op

2 januari 2015 (door AalburgNet)

VEEN - Johan Vos, de man achter het collecte-initiatief voor het Hospice in Waalwijk, heeft samen met een aantal kameraden tijdens nieuwjaarsnacht gecollecteerd op het 'beruchte' Veense kruispunt, vorig jaar het decor van uit de hand gelopen rellen. De collecte-actie deed Johan voor het goede doel: het Hospice in Waalwijk. De jonge Vos mag ruim 800 euro bijschrijven op de 'collectelat'.

Hij laat de redactie van Aalburg.net enthousiast weten: 'De opbrengst van de collecte op het kruispunt ligt zo rond de 850 euro! Dat is exclusief het geld wat direct is overgemaakt.' Johan Vos is nog niet klaar en gaat nog even door met zijn actie: 'Ik hoop het einde van de maand, als alles wordt uitgekeerd, het bedrag nog wat op te schroeven!'

Compensatie
Hoeveel geld er nu totaal binnen is, weet Johan nog niet precies.
Van de compensatie die het OM eerder uitkeerde aan 88 ex-verdachten van de rellen van 2013 zal een aantal geld doneren. Maar hoeveel geld en hoeveel mensen weet hij niet. Hij kent ook niet iedereen. Het is dus afwachten.

Inmiddels heeft de actie van Johan Vos wel de nodige aandacht gekregen, met name van de regionale media. Hij is er blij mee: 'Hoe meer aandacht , hoe beter. Alles voor het goede doel.'

  • Wie de aanleiding van de actie van Vos en zijn kameraden wil nalezen, klikt hier.

Doneren
En wie doneren wil, kan dat doen via NL58RABO 0155885286 t.n.v SFH Waalwijk onder vermelding van "saamhorigheid".

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.