Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Relatief rustige jaarwisseling in Veen

2 januari 2015 (door AalburgNet)

VEEN - De jaarwisseling in Veen is relatief rustig verlopen. De dagen voorafgaand aan de jaarwisseling vonden geen incidenten plaats en de afgelopen avond en nacht moest de brandweer twee keer in actie komen.

Rond 20.30 uur werd een sloopauto in brand gestoken en rond 5.30 uur een sloopauto en sloopcaravan. Dat laatste gebeurde op de Witboomstraat op een moment dat de meeste mensen al naar huis waren. In beide gevallen kon de brandweer het vuur snel blussen.

Koffie
De politie is blij dat de brandweer en politiemensen hun werk op een goede manier hebben kunnen doen en dat confrontaties zijn uitgebleven.

Voor de politie is goed merkbaar dat het overgrote deel van de inwoners van Veen van mening is dat het stoken niet langer op de openbare weg moet plaatsvinden. Inwoners van Veen blijken steeds meer en sneller bereid om te bellen en informatie of waarnemingen aan de politie door te geven. Ook gaven inwoners aan de politiemensen op straat aan blij te zijn met het toezicht. Agenten op straat kregen door diverse inwoners koffie aangeboden.

Persconferentie
Op donderdag 1 januari 2015 was er een persbijeenkomst op het gemeentehuis in Aalburg over de afgelopen Nieuwjaarsnacht. Burgemeester Fons Naterop ging in op het verloop van de jaarwisseling en beantwoordde vragen van de pers.

Van die persbijeenkomst zijn onderstaande opnamen gemaakt.

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.