maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Nominaties Powerhouse Sport Awards voor BBZ

2 januari 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM / AALBURG - In Wijk en Aalburg worden binnenkort de 21e  Powerhouse Sportverkiezingen gehouden. Inmiddels zijn de genomineerden bekend.

Initiatiefneemster Jetty Duister volgt het hele jaar sporters uit de regio Land van Heusden en Altena, de Bommelerwaard en de Langstraat. Eind december worden dan de genomineerden bekend gemaakt. Op 23 januari 2015 zullen tijdens een besloten avond de prijzen uitgereikt worden.

Bij de Werkendamse Biesboschzwemmers zijn er twee genomineerden: Leendert Paans en Annette Wijnja.

Nominaties
Leendert is genomineerd bij de sportmannen jeugd en moet het daarin opnemen tegen Rick Sommena (Karate), Brian van Ewijk (BMX), David Nieuwenhuizen (turnen) en Coen Swijnenburg (windsurfen). Van deze jongens hebben diverse nationale en internationale prijzen gewonnen in 2014. Leendert is genomineerd onder andere voor zijn vierde plaats tijdens de Nederlandse Junioren en Jeugdkampioenschappen 2014 lange baan op de vlinderslag in Amsterdam.

Annette is genomineerd in de categorie Master Class. In deze categorieen worden sporters genomineerd die aan wedstrijden als master of veteraan. Dit is voor het eerst dat deze categorie er is. De concurrentie bestaat uit Koos Verweij (atletiek) en Justus van Nierop (atletiek). In 2014 heeft Annette deelgenomen aan de Wereld Masters Kampioenschappen zwemmen in Canada en heeft daar met haar prestaties deze nominatie verdiend.

Op 23 januari zullen vanaf 19.00 uur de diverse winnaars bekend gemaakt worden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.