Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Arrestatie wegens belediging

31 december 2014 (door AalburgNet)
VEEN - Een 24-jarige man uit 's-Hertogenbosch is gearresteerd nadat hij de politie beledigde. De man kreeg na een waarschuwing een bekeuring. Hij schold vervolgens de agenten uit, wat leidde tot zijn aanhouding.
De verdachte maakte deel uit van een groep jongeren (ca. 10 personen) die op woensdag 31 december 2014 om 03.20 uur alcohol stond te nuttigen op de Witboomstraat. De agenten waarschuwden de jongeren dat het volgens de plaatselijke strafverordening verboden is om alcohol gebruiken op de openbare weg. De agenten voerden kort daarna een hercontrole uit. Daarbij bleek dat de verdachte nog steeds twee geopende flessen bier in zijn handen had. Toen hij daarvoor een bekeuring kreeg, schold hij de agenten uit. De 24-jarige man werd gearresteerd wegens belediging.
Extra toezicht
De politie houdt voor, tijdens en na de jaarwisseling extra toezicht in Veen. Zo nodig treden agenten daadkrachtig op. Het politieoptreden is er op gericht om een veilige jaarwisseling voor alle bewoners van Veen te bewerkstelligen. Iedereen die dit ondermijnt, ondermijnt daarmee ook de veiligheid van de inwoners van Veen.

Lees meer over:

Politie veen belediging
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.