donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Succesvolle oliebollenverkoop bij Maaswaarden

30 december 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Vanmorgen vroeg stonden er al veel mensen in de rij in het atrium van Zorgplein Maaswaarden. Allemaal met hezetzelfde doel: het ophalen van de door hen bestelde oliebollen. Al met al was het een gezellige drukte bij de Maaswaarden-kraam.

Een groep enthousiaste vrijwilligers, onder leiding van Jan van Vugt, was de dag eerder (29 december) al om 18.00 uur gestart met het bakken van de goudbruine lekkernijen. De gehele nacht door werd er gewerkt om de bestellingen op tijd klaar te krijgen.

Daarmee was het nog niet klaar. Ook daarna ging de groep vrijwilligers volop verder met bakken. Dit voor de bezoekers die niet besteld hadden, maar toch oliebollen kwamen kopen. 'Uiteraard zijn er ook oliebollen voor de cliënten gebakken', zo laat activiteitenbegeleider Bert Noorloos weten.

Opbrengst
De opbrengst van de verkochte oliebollen komt ten goede aan een extra oliebollenpan voor 2015 (Noorloos: 'We denken erover om in 2015 ook appelbeignets te gaan bakken.') en aan extra activiteiten voor de cliënten.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.