zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Vernieuwd wagenpark Altena Group nog milieuvriendelijker

22 december 2014 (door AalburgNet)

EETHEN / WAALWIJK - Altena Group reduceert de CO2-footprint van haar wagenpark nog verder dankzij de aanschaf van twaalf nieuwe personenwagens. Autobedrijf ’t Centrum uit Eethen leverde hiervoor elf Volvo’s V40-D4 en één Volkswagen Polo 1.4 Bluemotion. Het wagenpark van het Waalwijkse bedrijf is daarmee bijna zes procent minder belastend voor het milieu dan voorheen.

Altena Group investeert al jaren in het verduurzamen van haar wagenpark. Algemeen directeur Sjoerd Wasserval: “Het management rijdt elektrisch en bij alle investeringen in nieuwe wagens, voor onder meer onze koelservice, is duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt.” Zo is door carpoolen en het slimmer plannen van afspraken het aantal kilometers dat de luxewagens rijden per jaar met 20% verminderd. Alle Altena-wagens zijn voorzien van begrenzers en de bandenspanning wordt regelmatig gecontroleerd. Wasserval: “Met deze vernieuwing van ons luxe wagenpark behalen we een reductie van 2% over onze totale footprint als bedrijf. Dat lijkt weinig, maar op het gebied van duurzaamheid helpen ook die kleine beetjes enorm veel.”

Tender
Altena Cleaning schreef een tender uit voor de levering van twaalf nieuwe milieuvriendelijke auto’s. Autobedrijf ’t Centrum werd ook uitgenodigd. Hij Directuer Arnoud Pruijssen vertelt: “Onze specialiteit is dat wij klanten onafhankelijk kunnen adviseren bij de aankoop van een nieuwe auto of een compleet wagenpark. Wij hebben een professioneel universeel autobedrijf en geen binding of afspraken met bepaalde merken. Uiteindelijk zijn het deze keer dus deze nieuwe Volvo’s en nieuwe Vw Polo geworden. Het bewijst ook maar weer eens dat je als onafhankelijk autobedrijf de juiste partner kan zijn, ook voor het leveren van nieuwe auto’s.”

Gerard Verdoorn (Altena Cleaning): “Al meer dan veertig jaar werken wij samen met Autobedrijf ’t Centrum. Het is eigenlijk heel simpel”, zegt hij.  “Directe communicatie, snel handelen, meedenken en oplossingen aanbieden. Dat nog gecombineerd met de beste prijs, wat wil je dan nog meer?”

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.