vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Nieuwjaarsduik Aalburg terechte traditie

22 december 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Er kan gesproken worden van een traditie, want op 1 januari 2015 wordt er in Wijk en Aalburg al voor de elfde keer een echte serieuze duik georganiseerd. Volgens de organisatie het het snelste evenement wat in de gemeente Aalburg georganiseerd wordt. 

De organisatie is zoals vanaf het begin al in handen van NOAD'32, EHBO Aalburg, WZV Trident en de Vrijbuiters.
 
Zoals de laatste jaren gebruikelijk is wordt ook deze elfde duik weer door onze bekende soep- en worstfabrikant als serieuze duik aangemerkt, wat betekend dat deze fabrikant weer garant zal staan voor de erwtensoep en natuurlijk de bekende oranje mutsen tegen de koude oortjes. Volgens mede organisator en deelnemer Jan van Rijswijk helpt zo’n muts echt tegen de kou. De veiligheid wordt in de gaten gehouden door “van Rijswijk Divers”, de EHBO en de boot van WZV Trident. De organisatie laat weten: "Dus mensen aarzel niet en geef je op. Maak er met zijn allen een mooie duik van."
 
Inschrijfgeld is in deze crisistijd nog steeds gratis en men krijgt hiervoor een muts + oorkonde en gratis soep.
 
Tijdstip van de duik is 14.30 uur. 
Deelnemers dienen echter wel al om 14.00 uur aanwezig te zijn in de kantine van NOAD 32 alwaar men zich kan inschrijven en omkleden.
 
Vooraf inschrijven is natuurlijk ook mogelijk door een e-mail te sturen naar: bibberduik@live.nl of telefonisch op 0416-692781.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.