vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Rondje pontje door het land van Heusden en Altena

17 december 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM / WERKENDAM - Fietsen door de Loonse en Drunense Duinen, langs slingerende dijken, Den Bosch of de pittoreske vestingstadjes Heusden en Woudrichem en uiteraard de Biesbosch. Het Land van Heusden en Altena is een walhalla voor fietsliefhebbers.

Momenteel wordt een leuk ‘Rondje Pontje’ met de fiets mogelijk gemaakt. Doordat de veerdienst de weg over het water overbrugt, liggen tal van routes binnen bereik. Voor elke gelegenheid en ieder gezelschap is binnenkort een passende route samen te stellen.

Vaar- en fietsbeleving
Studenten van de Hogeschool voor Toerisme hebben de opdracht gekregen om in kaart te brengen wat er allemaal al is aan fietsknooppunten en om op zoek te gaan naar mogelijke aansluitingen. Het nieuwe Rondje Pontje is een uitgelezen kans om de vele mooie plekken in het land van Heusden en Altena met elkaar te verbinden en te promoten.

(Foto Redactie Woudrichem.net - Almkerk)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.