woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Feesten kan op het Altenacollege ook zonder alcohol

16 december 2014 (door AalburgNet)

ALTENA - Afgelopen vrijdag werd er op het Altenacollege een kerstbal georganiseerd. Vanuit het gezondheidsbeleid (Gezond Altena) van de drie gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem is meegedacht over de invulling van de avond.

Er waren ongeveer 400 leerlingen aanwezig. Tijdens de avond is nadrukkelijk aandacht geschonken aan het thema ‘geen alcohol onder 18 jaar’ Er waren diverse alcoholvrije cocktails te verkrijgen welke op een leuke manier werden gemaakt door professionele cocktailshakers.

Voordat de leerlingen naar binnen mochten op het feest moesten ze een blaastest afleggen om te kijken of ze al alcohol genuttigd hadden voor aanvang van het feest.

 

Lees meer over:

Altena school alcohol college
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.