maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Nog 10 dagen voor inschrijving Jeugdmuziekdag

13 december 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De Jeugdmuziekdag Altena wordt gehouden op 7 februari 2015 in ’t Verlaat in Almkerk. Tijdens deze dag spelen de deelnemers samen met andere muzikanten in één groot orkest en wordt er gewerkt aan een concertprogramma onder leiding van professionele dirigenten. Het thema is “Movies Music”.

Wie zin heeft om mee te doen meldt zich uiterlijk 24 december 2014 aan via de button op de homepage van www.jeugdmuziekdagaltena.nl of per mail info@jeugdmuziekdagaltena.nl. Elke muzikant tot 21 jaar uit het Land van Heusden en Altena die een muziekinstrument bespeelt dat voorkomt in een HaFaBra-orkest, is welkom. Lid zijn van een muziekvereniging is niet nodig.

Kosten van de dag zijn € 7,50 inclusief bladmuziek en een eenvoudige maaltijd ‘s avonds. Het slotconcert begint om 19:00 uur en daarvoor is de entree gratis.  

Nog vragen? Kijk op www.jeugdmuziekdagaltena.nl of mail naar info@jeugdmuziekdagaltena.nl

(Foto archief)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.