vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

GDC E4 is kampioen

9 december 2014 (door AalburgNet)

EETHEN - 'Het was dan wel geen spannende wedstrijd meer afgelopen zaterdag, maar leuk was hij wel! Want wat er ook gebeurde; E4 werd kampioen!!!' Dat kopt het artikel op de website van GDC uit Eethen.

Het nieuwe seizoen was al begonnen toen er toch besloten werd om een nieuwe groep te maken. Er werden wat jongens uit een andere E groep gehaald en een paar uit de D en zo werd de E4 gevormd.

Het was even wennen, zowel aan de nieuwe situatie als aan de nieuwe groep, maar al snel waren ze goed op elkaar ingespeeld.
De eerste wedstrijd werd gelijk gewonnen en dat gaf positieve energie! De trainingen verliepen ook erg goed, waardoor er goed samenspel ontstond. Dit met dank aan Wim en Marty! Van de acht wedstrijden die er gespeeld zijn hebben ze er zes gewonnen, één gelijkspel en één verloren.

Had werken
En afgelopen zaterdag dan de finaledag tegen Rhelico/ Beesd. Leuke tegenstanders om tegen te voetballen. Het was een wedstrijd waar GDC toch nog hard voor moest werken, maar uiteindelijk met 3 -0 gewonnen! Na de felicitaties van de tegenstanders en het krijgen van de medaille nog even als groep op de foto. Terug bij GDC lekker genoten van de friet en natuurlijk werd het clublied voor ze gespeeld! (vv GDC)

Lees meer over:

Voetbal sport vv GDC
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.