maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

33 uur radio, TV en optredens voor het goede doel

9 december 2014 (door WerkendamNet)

HANK - De actie 'Glazen Etalage' van lokale omroep Radio A-FM, Altena TV en Ballegooyen Modes uit Dussen gaat aanstaande vrijdag 12
december om 09:00 uur stipt van start aan de Molenkade 25 in Dussen. Het spektakel in en rond de etalage van de modezaak zal 33 uur
lang het decor zijn voor onafgebroken sfeer en gezelligheid in Altena. Dit allemaal voor het goede doel, Serious Request 2014.

Na de eerste editie in 2012 met een opbrengt van 11.000 euro, en de tweede editie vorig jaar met een opbrengst van 14.000 euro, is er hard gewerkt om voor de derde editie weer een nieuw programma gereed te krijgen.

Programma
Dit jaar zal de actie vrijdag om 09:00 uur van start gaan. Vanaf dat moment is de actie in het gehele Land van Heusden en Altena live mee te beleven via Radio A-FM op 107.1 en 107.8 FM en via Altena TV op Ziggo kanaal 40.
Vanaf 18:00 uur opent het horecaplein tegenover de etalage. Dit plein is dé plek waar ondernemers uit Altena de vrijdagmiddagborrel tegemoet ziet. Alle bedrijven zijn dan ook bij deze van harte uitgenodigd. Tijdens deze borrel zal er een zeer speciale gast de presentatie en een veiling van allerlei bijzondere producten, inspirerende workshops en (zakelijke-)diensten verzorgen. Op het podium zijn vrijdagavond optreden van onder andere The Pianoman & Friends, Thom Craane, Bart van der Stelt en Jeroen van Zelst.

Op zaterdag is er ’s middags vanaf 12:00 uur gezelligheid op het horecaplein met vermaak voor de kinderen met onder andere een springkussen. Op het podium zijn er ondertussen optredens van Gravel Town, Youri Lentjes, Duncan Idaho en The Maureens. Vanaf 17:00 uur start het finale uur van de actie met een speciale afsluiting van de Glazen Etalage en de bekendmaking van het eindbedrag.

Uitnodiging
Iedereen is van harte welkom en uitgenodigd om langs te komen in Dussen, de sfeer te proeven, mee te maken hoe er radio gemaakt wordt vanuit de etalage en een hapje en drankje te nuttigen in een gezellige ongedwongen sfeer op het horecaplein. Als je geen gelegenheid hebt om langs te komen, kan je de actie ook volgen via de speciale actie website, www.glazenetalage.nl.

De gehele opbrengst van de actie komt ten goede aan het Rode Kruis in het kader van de landelijke actie 3FM Serious Request. Het thema is dit jaar meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Deze stille ramp treft en beschadigt jaarlijks miljoenen vrouwen.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.