vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Waterschap Rivierenland lanceert nieuwe App

8 december 2014 (door WerkendamNet)

ALTENA - Ook Waterschap Rivierenland komt met een eigen App, de WaterschApp Rivierenland. De App maakt het werk vna eht waterschap inzichtelijk.

Wat doet men zoal? Waterschap Rivierenland zorgt in het rivierengebied voor schoon water en veilige dijken. Inwoners van het rivierengebied merken daar in het dagelijkse leven meestal niets van. Maar op de achtergrond is het waterschap overal in het rivierengebied bezig. Elke dag weer.

Informatie
De WaterschApp Rivierenland is bedoeld voor alle inwoners van het rivierengebied die meer willen weten over hoe en waar het waterschap zorgt voor droge voeten en schoon water. Daarnaast biedt de app biedt ook specifieke informatie die interessant is voor bijvoorbeeld bouwbedrijven en aannemers. Zo maakt de app verschillende beschermingszones bij dijken en wateren/sloten zichtbaar. Ook voor vissers biedt de app meerwaarde: zo zijn de Kaderrichtlijn Water-eindoordelen omtrent viswater in te zien.Via de Waterschapp Rivierenland worden installaties en werkzaamheden van het waterschap zichtbaar.

De app is gratis verkrijgbaar via de App Store en Google Play onder de naam 'WaterschApp'.

Lees meer over:

waterschap Altena Rivierenland app
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.