zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Onduidelijk wie brede school gaat bouwen

8 december 2014 (door WoudrichemNet)

GIESSEN/RIJSWIJK - Helemaal helde ris het nog niet wie de brede school in Giessen/Rijswijk gaat bouwen. Voor de bouw van de school heeft de gemeente Woudrichem namelijk nog geen overeenstemming bereikt met Woonlinie die in het oorspronkelijke plan de ontwikkelaar en de eigenaar van de school is. De gemeente overweegt nog om zelf de brede school te bouwen, op voorwaarde dat er niet alsnog een overeenstemming wordt bereikt met Woonlinie of met een andere ontwikkelaar. Voor het zelf bouwen heeft het college van B en W 3,6 miljoen euro in de knip.

Lees hier verder...
 

Lees meer over:

brede school Giessen Rijswijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.