vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Adventsconcert van Oefening en Uitspanning in Heusden

5 december 2014 (door AalburgNet)

AALBURG / HEUSDEN - Vrijdag 19 december geeft brassband Oefening en Uitspanning (O&U) een groots Adventsconcert in de Grote- of Catharijnekerk te Heusden. Samen met Vocaal Ensemble Pavane en organist Reinier Korver wordt er een afwisselende avond neergezet.

Dit concert zal je zeker in kerstsferen brengen. O&U speelt diverse kerstwerken en het prachtige Kingdom Triumphant, Pavane zingt voornamelijk traditionele Christmas carols uit de Engelse koortraditie, en Reinier Korver speelt een mooie Kerstfantasie voor orgel.
Ook zullen orgel en band twee werken gezamenlijk ten gehore brengen, en een ensemble door O&U zal het koor in een tweetal werken begeleiden. Het programma zal zeker tot zijn recht komen in de prachtige kerk.

Geslaagd
Dit concert valt in de reeks jubileumactiviteiten die de band dit jaar georganiseerd heeft in het kader van het 110-jarig bestaan. Na het Nieuwjaarsconcert, Cinema Brass, het Bergsche Maas Concert en het organiseren van het Altena Streekfestival, is dit een mooie afsluiter van een geslaagd muzikaal jaar.

Aanvang:    vrijdag 19 december, 20.00 uur
Locatie:        Grote- of Catharijnekerk, Burchtstraat 2, Heusden
Entree:        € 7,50

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.