donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

CBS De Parel in actie voor War Child

4 december 2014 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Vandaag kreeg CBS De Parel, locatie Giessen bezoek van twee voorlichters van War Child. Zij vertelden in iedere groep over War Child. Vragen als 'Wat doet War Child precies? In welke landen bieden zij hulp? Wat voor hulp bieden ze dan? En wat kunnen jullie doen om War Child te helpen?'kwam aan de orde. 

De voorlichters deden ook spelletjes ket de kinderen, zoals zij die doen met kinderen in oorlogsgebieden. Ook werd naar filmpjes gekeken over kinderen die in oorlogsgebieden leven en hoe zij worden geholpen door medewerkers van War Child.

Acties
De school laat weten: 'We hebben vandaag gezien dat kinderen in oorlogsgebieden de hulp van War Child hard nodig hebben! En hierbij kunnen we zelf ook nog een handje helpen… door dit schooljaar zoveel mogelijk geld in te zamelen voor War Child. In iedere klas zal een spaarpot komen te staan waar de kinderen iedere maandag geld in kunnen stoppen voor War Child. Daarnaast zullen we dit jaar nog een speciale actie gaan voeren voor War Child om nog meer geld mee op te halen.'

www.warchild.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.