maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Agenten vinden hennepresten bij verkeerscontrole

3 december 2014 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK / WOUDRICHEM - Agenten zagen dinsdag 2 december 2014 een auto met aanhanger over de Doornseweg rijden en zagen dat een remlicht van de aanhanger stuk was. Toen ze de bestuurder daarop aanspraken, troffen ze hennepresten aan.

Terwijl de agenten met de bestuurder, een 32-jarige man uit Woudrichem, in gesprek waren over het kapotte remlicht, roken ze een sterke henneplucht. In de asbak van de auto lag een grotendeels opgerookte joint.
Bovendien had de bestuurder een gebruikershoeveelheid hennep bij zich. In de aanhanger lag een vuilniszak met daarin een aantal henneptakken.

In beslag
De vuilniszak is in beslag genomen en wordt vernietigd.  Het rijbewijs van de bestuurder werd wegens het rijden onder invloed van drugs ingevorderd en wordt opgestuurd naar de divisie Vorderingen van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen om de rijvaardigheid van de man te onderzoeken.
 

Lees meer over:

Politie Altena controle Hennep
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.