zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

O.V.O. tweede in Rabo Altena Awards

3 december 2014 (door WoudrichemNet)

OUDENDIJK - In de fabriekshal van Hoogendoorn MBI in Werkendam vond afgelopen donderdag (27-11) de prijsuitreiking plaats van de Rabobank Altena Awards. Er konden vijf prijzen gewonnen worden, variërend van 5.000 tot 15.000 euro. het OVO-gebouw scoorde een tweede prijs in de wacht.

Verrukt noteert men op de site: 'Na het tonen van de elevatorpitch werd voor de 2e ronde gestemd door alle aanwezigen. De spanning steeg toch wel erg toen De Zonnige Toekomst voor het OVO gebouw en het Roosevelthuis overbleven voor de laatste 2 prijzen. En de winnaar werd de vakantieweek voor mensen met een fysieke beperking van het Rooseveldhuis.

En het OVO sleepte dus een 2e plaats in de wacht met het fantastische bedrag van 12.500 euro. Alle stemmers nogmaals hartelijk bedankt daarvoor. Met dit geweldige bedrag kunnen nu de zonnepanelen ook aangeschaft worden.'

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.