woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Heusden en Altena in beeld bij NPO1

2 december 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM / WOUDRICHEM - Het Land van Heusden en Altena op de buis. te zien in Nederland waterland. De regio wordt gefilmd vanaf het water en de EO zendt de aflevering met Altena uit op 15 januari 2015 op NPO 1.

De nieuwe serie van de Evangelische Omroep voert onder meer door de Biesbosch naar Gorichem, door de Andelse Wilhelminasluis, langs Slot Loevestein naar Woudrichem en Heusden. De achtdelige serie begint op 4 december en op 15 januari komt het Land van Heusden en Altena dus in beeld.

Vergezichten
De EO laat weten: 'We gaan op zoek naar schitterende vergezichten, bijzondere mensen en naar onszelf. Want de eeuwenoude liefde, strijd en handel over het water heeft mede bepaald wie wij zijn. Maar wie is hier eigenlijk de baas, wij of het water?' Korotm, het wordt een unieke reis over de Nederlandse wateren, doe wordt verteld door Gijs Scholten van Aschat.

  • www.eo.nl/tv/nederland-waterland
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.