vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Kerstmarkt Woerkum een succes

25 november 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De kerstmarkt die op zaterdag 22 november in Woudrichem gehouden werd voor Voedselbank Altena was een groot succes. Het was de hele dag gezellig druk.

De mensen kwamen ook in de Taverne om de heerlijke zelfgemaakte erwtensoep eten en kochten dit ook om mee naar huis te nemen. De vrijwilligers hebben ongeveer 500 euro aan kerstspullen verkocht en er wordt nog steeds gedoneerd. Binnenkort wordt dit geld bij de voedselbank gebracht zodat zij er wat extra’s voor kunnen kopen voor de mensen die het zo hard nodig hebben.

De vrijwilligers willen iedereen bedanken die kerstspullen gebracht hebben, de mensen die ze gekocht hebben en de sponsors: Boons supermarkt te Woudrichem, Albert Heijn te Sleeuwijk en Snijbloemhandel Twins Verbeek. Speciaal bedanken de vrijwilligers de familie Verhoeven voor hun gastvrijheid en ongelofelijke betrokkenheid.

Actie
Ondertussen is er nog een actie voor Voedselbank Altena gestart. Loes Frings zamelt de cadeaukaarten die de Nationale Postcode Loterij naar alle deelnemers gestuurd heeft in. Van al deze verzamelde kaarten gaat zij boodschappen doen bij de Albert Heijn en deze schenken aan de voedselbank. Heeft u zelf nog een geactiveerde kaart liggen waar u niets mee doet, belt u dan met Loes 06-23770463. Deze actie verloopt op 30 november.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.