vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Firma Dalm zet Eendracht voort

21 november 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Dalm Werkendam zet Eendracht Werkendam voort. Na de onzekerheid over het voortbestaan van Eendracht is vorige week overeenstemming bereikt over de voortzetting. Volgens de directie van Dalm, de broers Jaco en Jan Dalm, biedt het samengaan meer mogelijkheden om de klanten accuraat van dienst te zijn.

Eendracht Werkendam is een gevestigde naam in de regio. Maar door diverse vooral externe omstandigheden kwam het bedrijf de afgelopen tijd in zwaar weer terecht. Zo zwaar dat het voortbestaan onzeker werd.
Dalm Werkendam levert in hetzelfde werkgebied vergelijkbare diensten en producten als Eendracht. Het samengaan van beide bedrijven biedt daarom mogelijkheden voor een nog betere efficiency en dienstverlening. “Met het samenvoegen van de activiteiten van Dalm en Eendracht zullen we nog beter in staat zijn om de zakelijke en particuliere klanten accuraat te bedienen”, vertelt Jan Dalm.

Afvalcontainers, zand en grond
Dalm en Eendracht hebben samen veel te bieden voor iedereen die zijn of haar huis, erf of tuin wil opruimen of vernieuwen. Allereerst verhuurt het bedrijf in de hele regio afvalcontainers. De kleinste is 4 kuub, de grootste 39 kuub. “Wij hebben voor elke soort afval de juiste container”, zegt Dalm.
Klanten die in hun tuin of met hun erf aan de slag willen, kunnen er terecht voor gebroken puin, grond en zand. “Het gebroken puin  is van goede kwaliteit”, legt Dalm uit. “We hebben immers zelf de inkomende afvalstroom van puin in de hand.” Het bedrijf is bovendien gespecialiseerd in het afvoeren van grond volgens de diverse wettelijke regels.

No-nonsense
De vertrouwde chauffeurs van Eendracht blijven in dienst van de nieuwe combinatie. Dalm: “We geloven dat we de service aan klanten kunnen verbeteren met een groter team van no-nonsense-mensen met dezelfde motivatie.”
De komende tijd zal de aandacht uitgaan naar integratie van de activiteiten en de dienstverlening van beide ondernemingen. ”Wij, van ‘opruimen.nl’, voelen ons er verantwoordelijk voor dat klanten daar weinig van merken. Ze kunnen altijd rekenen op een betrouwbare planning en een scherpe prijsstelling”, verzekert Dalm.

Vanuit één locatie
Voor klanten van de Eendracht verandert alleen de locatie. Zij kunnen voortaan terecht bij de op- en overslaglocatie van Dalm Werkendam aan de Merwededijk tussen Werkendam en Sleeuwijk, Hoef 15. Vanuit het kantoor op die locatie worden alle activiteiten van de nieuwe onderneming gecoördineerd.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.