dinsdag 23 juli 2024

Alles over Altena

Gemeenten ontvangen boom van WAVA/!GO

20 november 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - ALTENA: WAVA/!GO bestaat dit jaar zestig jaar en dat wordt het hele jaar gevierd. De officiële opening van het jubileumjaar was de opening van de Museumkamer op 21 januari 2014. Door het jaar heen waren er uiteenlopende activiteiten bij diverse bedrijven in de regio en deelnemende gemeenten. En als herinnering aan dit mooie jubileum krijgen de deelnemende gemeente van WAVA/!GO een boom cadeau! Gemeente Aalburg ontvangt op 28 november aanstaande de eerste boom.

De afgelopen zestig jaar is WAVA/!GO diep geworteld in de zes deelnemende gemeenten en biedt de groenvoorziening van WAVA/!GO veel mensen woonachtig in de gemeenten werk. Daarom is er gekozen voor een ‘jubileumboom’; een beuk. Deze beuk staat tevens symbool voor de duurzame relatie die WAVA/!GO met deze gemeenten heeft.
Wethouder Pim Bouman en Egbert Lichtenberg, algemeen directeur WAVA/!GO, planten op vrijdag 28 november om 10.00 uur de eerste boom aan de Vlasakker te Aalburg, ter hoogte van de speeltuin.

Samen vieren
“Het jubileum samen vieren met onze medewerkers, bedrijven en deelnemende gemeenten was voor ons een belangrijk uitgangspunt”, vertelt Egbert Lichtenberg. “In zestig jaar is het bedrijf uitgegroeid naar een professioneel mensontwikkelbedrijf dat de Wet Sociale Werkvoorziening uitvoert voor de gemeenten Aalburg, Drimmelen, Geertruidenberg, Oosterhout, Werkendam en Woudrichem. En bij samen vieren hoort wat ons betreft een passend duurzaam geschenk", aldus Lichtenberg.

In Werkendam en Woudrichem wordt de boom geplant op 1 en 3 december 2014 door respectievelijk wethouder Wim de Jong en zijn ambtelijke Woerkumse collega Renze Bergsma. In Werkendam komt de boom bij het veldje hoek Beatrixstraat /  Elisabethstraat te Hank. en in Woudrichem vindt de boom zijn plek aan de Postweide nummer 2.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.