donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

HSV Bergse Maas reikt prijzen uit

17 november 2014 (door AalburgNet)

GENDEREN - Op 14 november 2014 hield HSV De Bergse Maas haar jaarlijkse prijsuitreikingavond in hun clubhuis café 't Zwaantje te Genderen.
Daar werd bij binnenkomst een ieder voorzien van koffie met een plak cake. Om 20.00 uur werd iedereen verwelkomd door de voorzitster en werd een begin gemaakt met de uitslag van het koningsvissen.

Johan Treffers werd koningsvisser van het jaar 2014.
2e werd John de Ruiter
3e werd Hans Weck.

Er was voor iedere deelnemer aan de koningswedstrijden een kippakket dat op het einde van de avond bij het naar huis gaan uitgereikt.

Bij het 50+ vissen was er een winnaar die drie wedstrijden had gewonnen en die bijna niet meer in te halen was en dat was John de Ruiter.
2e werd Hans Weck
3e werd Kees Treffers.

Zo werd er voor iedere visser die aan het 50+ vissen had deelgenomen nog een boodschappen pakket uitgereikt.

Verloting
Daarna was er een pauze en werden er lootjes verkocht voor de verloting en werd er tevens een drankje geserveerd.
Na de pauze werd de visser van het jaar 2014 bekent gemaakt deze werd gewonnen door Hans Weck.
2e werd Johan Treffers
3e werd Kees Treffers.

De winnaar van de pieterman die door trekking tot stand kwam werd ook Johan Treffers. En de grootste vis werd eveneens ook door Johan Treffers gewonnen.

Foto
Na de uitreiking van de prijzen werden de winnaars nog op de foto gezet waarna de verloting begon van de prijzen die daarvoor waren ingekocht.
Na de verloting werd er een buffet geopend dat door Susan en Harrold werd verzorgt en die tevens nog werden bedankt in de vorm van een boeket bloemen voor al de goede zorgen.
Na dit alles te hebben afgehandeld werd er door iedereen gretig naar het buffet gegaan en liet men het zich goed smaken met aansluitend nog een gezellig samenzijn.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.