vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Ballegooyen Modes en AFM organiseren 3e Glazen Etalage

17 november 2014 (door Arie Burghout)

DUSSEN - Op vrijdag 12 en zaterdag 13 december a.s. wordt de etalage van Ballegooyen Modes in Dussen weer omgetoverd tot een heuse radiostudio. Voor de derde keer op rij komt de modezaak samen met de DJ’s van Radio AFM in actie voor het landelijke 3FM Serious Request.

Iedereen kent waarschijnlijk de landelijke actie van 3FM waarbij drie dj’s zich vijf dagen op laten sluiten in een glazen huis. De dj’s proberen tijdens een non-stop radioshow zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Het Nederlandse Rode Kruis. Dit jaar komt het geld in het bijzonder ten goede aan het verzachten van het leed dat meisjes en vrouwen in oorlogsgebieden is, en wordt aangedaan. Het glazen huis staat dit jaar van 18 t/m 24 december in Haarlem.

Steentje bijdragen
Ballegooyen Modes en AFM komen met de Glazen Etalage op vrijwel dezelfde manier in actie voor hetzelfde goede doel. Vanuit de etalage aan de Molenkade proberen de dj’s van AFM zoveel mogelijk mensen te bewegen om ook in actie te komen voor Het Rode Kruis. ‘Iedereen kan een steentje bijdragen.’ vertelt Jan Vos, eigenaar van Ballegooyen Modes. ‘In de edities 2012 en 2013 hebben we mooie initiatieven van particulieren, scholen en sportclubs voorbij zien komen en we vragen iedereen om wederom in actie te komen. We hopen vooral dat het bedrijfsleven ook weer haar bijdrage gaat leveren dit jaar. De Glazen Etalage biedt een mooie gelegenheid om je onderneming positief in de publiciteit te zetten.’

Enthousiast
‘Met de medewerking van het AFM team, gaan het weer twee mooie dagen worden. Er zijn ook al artiesten die een optreden hebben toegezegd op het podium tegenover de winkel en de horeca wordt verzorgt door De Koppelpaarden.’ Klinkt het enthousiast uit de mond van Jan. ‘Vorig jaar hebben we met z’n allen € 14.000,- bijeen gebracht en daar proberen we dit jaar uiteraard weer overheen te gaan!’

Wil je ook een bijdrage leveren? Ga naar www.glazenetalage.nl voor informatie. Een donatie kun je nu al doen op www.kominactie/glazenetalage.

(Archieffoto Glazen Etalage)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.