woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Delleman en Wijnja stoppen met Altena Road Circuit

11 november 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De 30e editie van het Altena Road Circuit zit er op. Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan, en vooral nagedacht over, de 31e editie.

Paul Wijnja en Martin Delleman hebben het circuit drie jaar getrokken. Op de website van het Altena Road Circuit laten zij weten: 'We hebben dit met veel plezier en enthousiasme gedaan, maar willen niet op dezelfde manier verder. Het zijn gewoonweg teveel taken die bij te weinig mensen liggen. Vanuit Altena Road Runners is aangegeven met het circuit verder te willen en wij hebben toegezegd hierin te willen ondersteunen door een aantal taken op ons te nemen. De algehele coördinatie zal echter vanuit de vereniging door iemand anders moeten worden opgepakt.'

Wijnja en Delleman bedanken een grote schare medewerkenden: 'De Sponsoren met in het bijzonder de naamgever van het circuit Runningcenter Waalwijk; alle plaatselijke organisatoren die de afzonderlijke wedstrijden hebben georganiseerd; alle vrijwilligers van de Start/Finish groep en Inschrijvingen die er elke keer weer bij waren; Frans en Mary Jacobs, voor het proffesionele commentaar tijdens de wedstrijden en last but not least
Alle lopers die ieder op zijn of haar eigen manier heeft meegedaan aan één of meerdere wedstrijden.'

Villa Joep
Het laatste evenement dit jaar is weer de Sportivity TrailRun. De teller staat al op 160 en er zijn dus nog maar 90 startnummers beschikbaar.
Deze keer wordt gelopen voor Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. 'Wij en hopelijk jullie ook komen graag in actie tegen deze vreselijke ziekte. Doe mee en steun daarmee met 5 euro per deelnemer dit fonds.'
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.