woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Een vlucht regenwulpen nu ook in Altena te horen

10 november 2014 (door WerkendamNet)

ALTENA - WERKENDAM - “Een vlucht regenwulpen” van Maarten ’t Hart staat centraal tijdens de Nederland Leest 2014-campagne. Gedurende de maand november ontvangen volwassen leden van de bibliotheek dit boekje gratis aan de balie.

Wie moeite heeft met lezen en of liever naar de tekst luistert, bij De Bibliotheek CultuurPuntAltena is de gesproken vorm van “Een vlucht regenwulpen” gratis te leen. Dit in combinatie met de daisy-speler, een handig en gemakkelijk te bedienen afluisterapparaat voor mensen die aangewezen zijn op gesproken literatuur.

Kennismaken met Aangepast lezen
De Bibliotheek CultuurPuntAltena heeft voor mensen die kennis willen maken met het Aangepast lezen een koffer te leen, waarin het ingenieuze afluisterapparaat, de zgn. daisyspeler, zit en enkele gesproken boeken. Voor zowel leden als niet-leden (op vertoon van een geldig identificatiebewijs) is deze koffer gedurende zes weken gratis te leen inclusief het gesproken boek “Een vlucht regenwulpen”.

Informatie
Tryntsje van Vessem, tel. 0183-501983 of t.vanvessem@bibliotheekaltena.nl . www.bibliotheekaltena.nl > Diensten.
Voor Nederland Leest kijk op: www.nederlandleest.nl

Lees meer over:

Altena bibliotheek lezen daisy
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.