donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

MS Collecteweek gaat van start

6 november 2014 (door WerkendamNet)

ALTENA - Op maandag 17 november gaat de MS Collecte weer van start. Een bijzonder jaar, omdat de MS Collecteweek 10 jaar geleden voor de eerste keer werd georganiseerd met 500 collectanten. Dit jaar gaan ca. 14.000 vrijwilligers in het hele land op pad om zoveel mogelijk geld op te halen voor Multiple Sclerose (MS).
Het is een hele uitdaging voor de collectanten om in dit jaargetijde, waarin het vroeg donker is en het flink kan regenen, langs de deuren te gaan.

Laat u de collectant niet in de kou staan? Elke MS-collectant kan zich legitimeren. Het Nationaal MS Fonds is te herkennen aan het oranje vlinderlogo. Wie de collectant mist, kan uiteraard ook een gift overmaken op giro 5057.

Eén op de duizend Nederlanders krijgt de diagnose MS. Jaarlijks komen er ongeveer 300 nieuwe mensen met MS bij. MS is de meest voorkomende invaliderende aandoening onder jongeren in Nederland.

Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven met MS. Het opgehaalde collectegeld wordt besteed aan onderzoek (voor een beter leven nu en een toekomst zonder MS), begeleiding en voorlichting

Wilt u meer informatie? Kijk op www.nationaalmsfonds.nl

Ook kunt u zich nog steeds aanmelden als collectant. Neem contact op met Pamela Zaat, van het Nationaal MS Fonds, 010-5919839, pamela@nationaalmsfonds.nl

 

Lees meer over:

multiple sclerose MS collecte
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.