donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Griezelfeest Drongelen opnieuw geslaagd

4 november 2014 (door AalburgNet)

DRONGELEN -  Afgelopen zaterdag 1 november werd de jaarlijkse griezeltocht in Drongelen weer georgniaseerd. Dit jaar was het thema “de wraak van de Noormannen”.

Na enkele weken van voorbereiding was het dan uiteindelijk zover. Tientallen vrijwilligers hadden meegeholpen om de avond te laten slagen. Maar evengoed hadden ook de dorpsbewoners van Drongelen hun steentje bijgedragen door hun huizen en tuinen te versieren.

De avond was verdeeld in drie leeftijdscategorieën. De kinderen tot 8 jaar liepen de lampionnentocht. Tijdens deze lampionnenoptocht moesten de kinderen enkele opdrachten uitvoeren. De kinderen van 8 tot 12 jaar liepen de griezeltocht onder begeleiding van een gids en een aantal ouders. De laatste categorie was de groep vanaf 12 jaar. Deze liep de griezeltocht met de gids. De deelnemers kwamen vele attracties tegen in “het veld” die aansloten bij het overkoepelende verhaal.

De tocht duurde alles bij elkaar wel een 75-tal minuten. Na afloop van de tocht konden de deelnemers bijkomen van de schrik onder het genot van drankje in dorpshuis De Oude School. Het was een zeer geslaagde avond. Aldus de Drongelense organisatie.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.