maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Open Coffee Altena 16.0 - de editie waar muziek in zit

3 november 2014 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Voor velen een bijzondere locatie. Voor anderen een bekende muzikale plek. Poppodium Xinix is op 13 november het decor voor Open Coffee Altena 16.0. Het populaire netwerkevent voor de regio zal ook dit keer naar verwachting weer diverse "ondernemende toonsoorten" begroeten.

Veel ondernemers zullen ook in Nieuwendjik hun deuntje spelen tijdens de Pitch, de Swop of gedurende de uitwisseling van visitekaartjes. Waar het ook dit keer weer om zal gaan is het leggen van contacten. Met een aantal van zevenduizend ondernemers in de regio Heusden en Altena zijn die mogelijkheden er te over.

Inmiddels komen ook veel ondernemers van buiten de regio naar Open Coffee Altena. De gastenlijst noteert plaatsen als Waalwijk, Oosterhout, Son, Culemborg, Alblasserdam, Meerkerk en meer. Per keer ontvangt het B2B network een honderdtal beslissers, managers, directieleden, creatieve geesten, overheden en grotere en kleine ondernemers.

Ondernemend Altena
Open Coffee Altena wordt georganiseerd door Ondernemend Altena, de netwerkgroep die op LinkedIn zijn homebase heeft. Ondernemend Altena brengt ondernemers bij elkaar, onder andere op de Coffee tijdens Open Coffee Altena-sessies. Maar ook via netwerkdagen op bijvoorbeeld Vliegbasis Gilze-Rijen en varend op het water. Lees hier alles over op www.OndernemendAltena.nl

In 2015 gaat Open Coffee Altena ook weer on tour en wel naar héél bijzondere locaties: wat te denken van Kasteel Dussen, Fort Altena, slot Loevestein en het (nieuw geopende) Biesbosch Museumeiland en het historische Heusden.

De feiten op een rijtje...
Maar eerst gaat de Coffe-karavaan naar Poppodium Xinix op 13 november 2014 van 09.30 -11. 00 uur. Xinix zit aan de Doornseweg 2b, Nieuwendijk. Met een Pitch van KNALORANJE en Swops van Altenamarkt en Petra Elema - Bijzonder geregeld.
Aanmelden en info via www.OndernemendAltena.nl of via de e-mail: info AT OndernemendAltena.nl
De gastenlijst verschijnt op enig moment op LinkedIn op Open Coffee Altena.

(Foto Lisette de Rade - genomen tijdens Open Coffee Altena bij de Rooy Hoveniers in Dussen)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.