maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Woonlinie bouwt in Dussen nieuwe dijkwoningen

29 oktober 2014 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Aan de Dorpsstraat in Dussen, achter het nieuwe wooncomplex ‘Molenwiek’, heeft Woonlinie een perceel tot zijn beschikking. Op deze grond wil de coöperatie in 2015 vier dijkwoningen bouwen die als huurhuizen zullen worden aangeboden.

Woonlinie laat weten: 'De komende maanden werken wij aan het verfijnen van de plattegronden en het bepalen van de hoogte van de huur. Het is ons doel om de vier woningen eind 2014/begin 2015 te huur aan te bieden.'

Rond die periode wordt ook gestart met de bouw van de woningen.

(Foto: Artist Impression van de te bouwen dijkwoningen door Woonlinie - foto Woonlinie)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.