zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Annemarie den Hartog genomineerd voor Hulp van het Jaar

28 oktober 2014 (door AalburgNet)

GENDEREN - De Nationale Hulpgids is op zoek naar de beste hulp van 2014. Iemand die met plezier en toewijding zijn/haar werk in de (kinder)opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging doet. Iemand die net dat beetje extra geeft. Annemarie den Hartog uit Genderen is één van de kanshebbers.

Annemarie laat weten: 'Ik werk al vijftien jaar “in de zorg”. In september 2005 ben ik voor mezelf begonnen en werk ik dus als ZZP’er en dat is enorm leuk. Het contact wat ik heb met “mijn” mensen, de zorg die ik mag geven en het vertrouwen wat ze hebben in mij… Het is in één woord GEWELDIG! Ik ben enorm dankbaar dat ik zo mijn medemens kan helpen met mijn vakkennis en mijn liefde.'

Stemmen
Tot 20 oktober konden mensen hun hulp nomineren. Iemand die hen geweldig heeft geholpen, bijvoorbeeld een begeleider, verzorger, oppas of huishoudelijke hulp die hun leven positief heeft veranderd.

Wie stemmen wil op Annemarie KLIKT hier...

Meer info: www.hulpvanhetjaar.nl

(Foto hulpvanhetjaar.nl)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.