vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

AltenaStedennet heeft Bedrijfspagina op Facebook

27 oktober 2014 (door WerkendamNet)

ALTENA - 'Vrienden' zijn nu 'Likes' geworden... Verder is er niets veranderd op de pagina van AltenaSteden.net op Facebook. Het populaire mediaplatform voert het strikte beleid dat bedrijven, merken, populaire personen of alles wat daarop lijkt, zich alleen maar kan presenteren via speciale pagina's en niet meer via een zogenaamde Profielpagina, die met name bedoeld is voor (natuurlijke) personen. So be it...

De redactie van AltenaSteden.net maakte die pagina dan ook aan. Verder is er weining veranderd: het uiterlijk bleef gelijk en ook de content (nieuws,ev evenementen en andere wetenswaardigheden) blijven gedeeld worden. Powerhouse SportAwards, liet bij monde van Jetty Duister weten: 'Het is even wennen!' En inderdaad, dat is het ook. Even wennen...

Uitgenodigd
Iedereen blijft daarom uitgenodigd berichten in te sturen die dan een plekje krijgen op één van de vier digitale marktpleinen: Aalburg.net - Werkendam.net - Woudrichem.net of AltenaSteden.net

Bedrijven kunnen zich blijven aanmelden voor een (gratis) plaatsje in de Bedrijvengids en kunnen eveneens hun vacatures kwijt op één of meerdere pleinen. Organisaties kunnen terecht in de Organisatiegids, ook met een gratis vermelding.

Adverteren blijft uiteraard ook jmogelijk met op maat gesneden opties. B2C, maar zeker ook B2B. On line, on paper en on air. Dus: Maximaal crossmediaal! Ervaar die kracht van AltenaSteden.net. Er kan meer dan u denkt...

Motto
AltenaSteden.net blijft daarom als vanouds hét venster naar de regio, onder het motto: Lokaal: betrokken! Regionaal: STERK! Nationaal: puur Altenapromotie!

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.