maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Oosterhouter in Hank aangehouden na drugsvondst

24 oktober 2014 (door WerkendamNet)

HANK - Een 21-jarige Oosterhouter is vrijdag 24 oktober 2014 omstreeks 04.55 uur op de Jachtsloot aangehouden nadat agenten in zijn auto zes pakketjes met vermoedelijk cocaïne hadden aangetroffen.

Agenten controleerden afgelopen nacht onder meer in onopvallende voertuigen op het tegengaan van woninginbraken, overvallen en straatroven. Een van de dienders zag op de Jachtsloot een auto stil staan met daarin één man die op de bestuurdersplaats zat. Hij besloot een geüniformeerde collega te vragen om een controle uit te voeren.

Het bleek te gaan om een 21-jarige Oosterhouter, die bij de politie bekend is ter zake woninginbraken. Daarom werd besloten om de auto te controleren op mogelijke inbreekwerktuigen. In de middenconsole werden zes ponypacks met wit poeder aangetroffen. Hierop werd de man aangehouden.

Een test heeft uitgewezen dat het om cocaïne gaat. De verdachte werd ingesloten en is vanmorgen verhoord.

Lees meer over:

Politie Drugs verdachte hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.