donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

De VvE Beheerders: nieuwe samenwerking in de regio

22 oktober 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM / GORINCHEM - GMS Kantoordiensten uit Werkendam en Van Wijngaarden & De Vries Bouwkundigen uit Gorinchem zijn een intensieve samenwerking aangegaan door het oprichten van De VvE Beheerders. De focus binnen hun samenwerking ligt op het beter beheren en adviseren van Verenigingen van Eigenaren (VvE).

Beide bedrijven zijn al geruime tijd actief op het gebied van administratief, financieel, bestuurlijk en technisch beheer van Verenigingen van Eigenaren.  Het zijn juist deze gezamenlijke klanten die de ondernemers op het idee hebben gebracht hun dienstenpakket uit te breiden. Woordvoerder Trudi Schouten laat weten: 'Door onze werkzaamheden te koppelen, kunnen we een compleet pakket aanbieden. Dat varieert van het organiseren van een ledenvergadering tot en met het maken van een meerjarenonderhoudsplan. En dat is precies wat de meeste VvE’s willen, één beheerder die aanbiedt wat de VvE nodig heeft en betrokken, persoonlijk en transparant werkt.'

Overstappen
Uit een onderzoek van Vereniging Eigen Huis blijkt dat slechts 50% van de VvE besturen tevreden is over het functioneren van de huidige beheerder. Het zoeken en overstappen naar een nieuwe beheerder is vaak een hele stap. Met De VvE Beheerders zou dit allemaal vlotter en slimmer moeten verlopen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.