woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Eerste New Year’s Run van Nederland trekt vele inschrijvingen

21 oktober 2014 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Het aantal voorinschrijvingen voor de New Year’s Run is groot. Het evenement vindt op 3 januari 2015 voor het eerst plaats maar is nu al een succes.

De voorinschrijving is reeds twee weken geopend maar het aantal inschrijvingen is een groot succes. Waar gedacht werd dat er voornamelijk alleen regionale hardlopers zich zouden inschrijven voor de run, werd het tegendeel bewezen. “De New Year’s Run begint echt te leven. Er zijn inschrijvingen uit Breda, Rotterdam, Eindhoven en noem maar op. Uiteraard ook vele inschrijvingen uit de regio. Een ontzettend leuke mix dus. En iedereen heeft zo zijn eigen reden om mee te doen. Voor de gezelligheid, voor een eigen prestatiedoel, deelnemen in het bedrijventeam of ter ondersteuning van het goede doel wat gekoppeld gaat worden aan het evenement (hier over later meer). Je hoeft dus echt niet professioneel hard te lopen om mee te doen aan de run. ” Aldus de organisatie.

Winterdorp
De New Year’s Run wordt op 3 januari 2015 georganiseerd bij Sportcomplex De Jager in Giessen. Hier zijn tevens de start en finish van alle categorieën (kidsruns, 5 en 10 kilometer). Ook wordt er bij het sportcomplex een sfeervol winterdorp opgebouwd waar een ieder kan (na)genieten van heerlijke versnaperingen en uiteraard van de run.
“We raden mensen aan om zoveel mogelijk van tevoren in te schrijven, dat kan tot 31 december via de website”, adviseert de organisatie. “Je bent dan zeker van een startnummer en een leuke goodiebag!”

Voor meer informatie over de New Year’s Run: www.newyearsrun.nl
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.