vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Actie Wereldarmoededag groot succes

20 oktober 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Op 17 oktober, een dag die internationaal werd uitgeroepen tot Wereldarmoededag, werd door de Millenniumwerkgroep Aalburg in samenwerking met de Voedselbank Altena voor de tweede maal een inzamelingsactie gehouden.

Bij de supermarkten van de EMTÉ in Veen en Wijk en Aalburg en bij de Aldi in Wijk en Aalburg werd de bezoekers van deze supermarkten gevraagd één extra product te kopen met het verzoek dit beschikbaar te stellen aan de Voedselbank Altena.

Heel veel bezoekers hebben hier gehoor aan gegeven en in totaal mochten de organisatoren maar liefst 76 kratten gevuld met levensmiddelen schenken aan de Voedselbank. Veel positieve reacties en steunbetuigingen mochten de vrijwilligers van de Millenniumwerkgroep/gemeente en de Voedselbank in ontvangst nemen vanwege de organisatie van deze dag.

De Millenniumwerkgroep Aalburg en de Voedselbank willen al het winkelend publiek van harte bedanken voor hun bijdrage. Maar zeker ook de vrijwilligers die hun inzet en vrije tijd aan dit goede doel hebben gegeven, worden oprecht hiervoor bedankt.

Mede dank zij de bereidwillige medewerking en de gastvrijheid van de Aldi en de twee EMTÉ’s  is deze actie zeer geslaagd geweest.
Ook volgend jaar hopen de organisatoren weer aan deze internationale actie mee te doen.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.