vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Partners in financiële dienstverlening

17 oktober 2014 (door AalburgNet)

Accountants bouwen mee aan uw toekomst - betrouwbare partners in financiële dienstverlening

WIJK EN AALBURG - Twee jonge ondernemers, de één uit Poederoijen en de ander uit Veen, hebben zich per 1 oktober gevestigd in een prachtig pand aan Nijverheidstraat 21 in Wijk en Aalburg. Een logische stap van Hans Waaijenberg en Johan van Nordennen in de ontwikkeling van hun zelfstandig ondernemerschap.

Ervaring
Samen hebben ze ruime ervaring opgedaan bij middelgrote accountantskantoren. Met hun boekhoudkundige ervaring kunnen ze kleinere ondernemingen (waaronder zzp-ers) uitstekend van dienst zijn. Kwalitatief hoogwaardig, want van deze accountants mag je zeggen dat zij door hun opleiding meer te bieden hebben dan de gemiddelde administratiekantoren. Voor de categorie tot middelgrote bedrijven kunnen ze zeer concurrerend werken, omdat ze dezelfde werkzaamheden kunnen uitvoeren tegen een lagere prijs. Dit laatste komt door de lage overheadkosten.

Betrokken, betrouwbaar en betaalbaar
Deze twee mannen onderscheiden zich door de hoge mate van betrokkenheid bij de klant, het goed luisteren naar het verhaal achter de cijfers, de uitstekende service, de hoge kwaliteit en de alertheid. Johan en Hans vinden het belangrijk dat ze inzicht hebben in het bedrijf, verdiepen zich in het product en de strategie en niet onbelangrijk: ze verstaan en spreken de taal van de ondernemer. Naast het opstellen van de (fiscale) jaarrekening en de administratieve diensten is advisering een belangrijke loot aan hun accountantsboom. Het aloude gezegde dat een goeie boekhouder zichzelf terug verdient, is bij deze twee ervaren en gedegen accountants een belangrijk uitgangspunt. Ze bieden basiswerkzaamheden maar voeren even zo gemakkelijk specialistische opdrachten uit zoals bedrijfsopvolging en
bedrijfsovername en advisering op het gebied van successierechten, testamenten en erfbelasting . Ze willen de huisarts van de onderneming zijn, iemand die regelmatig langs komt, risico’s signaleert, tips en aanwijzingen geeft en de vinger op de zere plek weet te leggen. In het nieuwe pand aan de Nijverheidsstraat 21 te Wijk en Aalburg zullen Hans en Johan zich optimaal inzetten om hun drie B’s waar te maken: Betrokken, Betrouwbaar en Betaalbaar.

Tel. 06-53164851     
info@waaijenberg-accountant.nl   
www.waaijenberg-accountant.nl

Tel. 06-15316569  
info@vannordennenadvies.nl
www.vannordennenadvies.nl

Bezoekadres:
Nijverheidsstraat 21
Wijk en Aalburg

(advertorial)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.