vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Huijzer Advocaten

17 oktober 2014 (door WerkendamNet)

Huijzer Advocaten is een all-round advocatenkantoor voor ondernemingen en ondernemers.

Vanuit onze juridische expertise, maar ook vanuit onze praktische ondernemersbenadering, zullen we in iedere situatie tot een voor u zo optimaal mogelijke oplossing komen.

Wij adviseren, onderhandelen, bemiddelen en procederen als dat nodig is. Procederen is uiteraard geen doel op zich. Het gaat er om waar u als
ondernemer het meest mee geholpen bent. Uw belang staat bij ons centraal.

De medewerkers van Huijzer Advocaten denken niet in onmogelijkheden, maar in mogelijkheden; niet in problemen, maar in oplossingen.

Voor ondernemers en ondernemingen is het recht een aparte tak van sport. U bent misschien veel liever met andere dingen binnen uw onderneming bezig. Toch verdienen juridische issues een gespecialiseerde aanpak. Wij kiezen bewust voor deze specialiteit en de juridische dienstverlening die wij u bieden is van hoge kwaliteit.

Wij bieden een breed scala van juridische diensten op het gebied van (o.a.) ondernemingsrecht, arbeidsrecht, incasso, contractenrecht, bouwrecht en huurrecht. Als wij u niet zelf van dienst kunnen zijn, verwijzen wij graag door naar goede gespecialiseerde advocatenkantoren.

( advertorial )

Lees meer over:

huijzer advocaten
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.