woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Bomenkap bij Meeuwen

15 oktober 2014 (door AalburgNet)

MEEUWEN - De gemeente Aalburg alsook de provincie Noord-Brabant hebben het voornemen om bomen en een haag weg te halen in de omgeving van de N283 bij Meeuwen. De provincie is al een aantal jaren bezig met het plegen van groot onderhoud aan de N283. Ook de groenstructuur langs en in de directe omgeving van de N283 wordt volgens een groenplan aangepakt.

Op het grondgebied van Aalburg moet alleen nog een weggedeelte bij Meeuwen opgeknapt worden. Voor de reconstructie van dit weggedeelte moet een aantal bomen en struiken verwijderd worden. Het gaat om 10 essen en 200 m1 haag van veldesdoorn. Voor het verwijderen van de bomen en haag is geen kapvergunning nodig.

De resterende werkzaamheden voor realisatie van het groenplan van de N283 worden waarschijnlijk in 2015 uitgevoerd. De provincie plant dan ruim 300 essen en 200 m1 haag, tussen Wijk en Aalburg en de gemeentegrens met Werkendam.

Informatie
Wie meer wil weten, kan tot en met 14 november 2014 de tekeningen inzien waarop is aangegeven welke bomen precies worden weggehaald. De tekeningen zijn in te zien in het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 Wijk en Aalburg. De openingstijden van het Aalburgloket zijn: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30 - 12.30 uur en dinsdag van 8.30 - 20.00 uur. Ook de afdeling Openbare Werken van de gemeente Aalburg is te bellen via telefoonnummer 0416-698770.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.