dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Altenagemeenten controleren horeca en huisvesting

14 oktober 2014 (door WoudrichemNet)

ALTENA - De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem hielden vorige week twee integrale handhavingacties. Op maandag 6 oktober werd steekproefsgewijs gecontroleerd of arbeidsmigranten veilig wonen en werken, en of werkgevers en werknemers zich houden aan de geldende regelgeving. Er werden enkele huisvestingsovertredingen geconstateerd, waarvan rapport is opgemaakt. Daarnaast kon een nog openstaande boete van 1000 euro worden geïnd. Op vrijdag 10 oktober werd er gecontroleerd bij verschillende horecabedrijven door de douane, politie, vreemdelingenpolitie, arbeidsinspectie, drank- en horeca-inspecteurs en bouw- en woningtoezicht van de gemeenten.

Lees hier verder...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.